top of page
DSCF0156_edited_edited.jpg

Osteopati

Alle deler av kroppen påvirker hverandre

Osteopati er en helhetlig behandlingsform som fokuserer på å gjenopprette kroppens naturlige balanse og funksjon på lik linje som fysioterapeutene, kiropraktorene og naprapatene. Det som skiller oss fra de andre profesjonene er vår filosofi, og vår tankegang rundt deg som pasient. Vi har en helhetlig tilnærming. Dette betyr at Osteopater ønsker å se hele kroppen sammensatt, som én fungerende enhet
 
I en osteopatisk behandling hos meg legges det til rette for samtaler slik at vi kan sammen kartlegge årsakene til dine plager. Jeg har en trygg og skånsom tilnærming og bruker et bredt spekter av manuelle teknikker- fra svært myke tøyninger/avspenning av vev, mobilisering, drenering til manipulering. Ved å behandle årsaken til problemet, og ikke bare symptomene, kan osteopati gi varig lindring og bedre livskvalitet.
 
Osteopati kan hjelpe med en rekke plager og lidelser, inkludert muskel- og skjelettplager, fordøyelsesproblemer, angst, bekymringer, uro, stress og hodepine. 

Med over 12 års erfaring har jeg behandlet hundrevis av pasienter, alle med unike historier. Jeg behandler alle kjønn men er spesialist innen kvinnehelse.

Ved spørsmål ta kontakt for en uforpliktende prat!

Pakkeløsning

En rimeligere løsning for deg som ønsker varig transformasjon

Osteopatisk behandling
Behandlingspakke hos isabelle
Behandlingspakke Isabelle aguilera
bottom of page